Misschien kan je de zon, de zee en het strand al voor je zien. Je koffer vol zomerkleding (bekijk hier en hier de allerleukste outfits voor op een zon vakantie). Heb je toevallig net een vakantie geboekt? Dan zul je zeker wat hebben aan dit artikel. We gaan je een aantal tips geven in verband met je elektronische spullen op het moment dat je op vakantie gaat.

In het vliegtuig

Tijdens je reis krijg je natuurlijk al te maken met elektronica en de regels die daar rondom gesteld zijn. Denk bij de elektronische spullen die je mee moet/kunt nemen op vakantie aan: je smartphone, een iPad of tablet, een e-reader, een iPod etc. Bij de douane wordt u al verzocht deze elektronica in een apart bakje te laten controleren. Vervolgens, in het vliegtuig, dient u alle elektronsiche apparaten op de zogeheten vliegtuigstand of vliegtuigmodus te zetten. Doe dit dan ook! Het kan namelijk erg gevaarlijk zijn om de data aan te laten staan, dit kan zorgen voor technische problemen tijdens de vlucht.

Gadgets speciaal voor op vakantie

Er zijn veel ‘gadgets’ voor uw elektronica, velen gespecialiseerd op een omgeving zoals we die op vakantie tegen kunnen komen. Zo zijn er verschillende hoesjes die waterdicht zijn, zijn er zelfs hoesjes waarmee u uw telefoon mee kunt nemen √≥nder water. Verder is een koptelefoon of zijn oordopjes niet weg te denken op vakantie. Muziek luisteren is belangrijk omdat het ontspannend werkt, vergeet dit dus niet. Anders dan gadgets, zijn er ook veel leuke apps geschikt voor vakantie. Zo kun je films downloaden, spelletjes, etc.

Denk vooral aan je rust!

We begrijpen dat je je elektronica mee wilt nemen op vakantie. Niet te bereiken zijn is vaak een eng idee. Probeer het gebruik van je elektronische apparaten (en dan vooral je telefoon) toch tot een minimum te beperken. Geniet van de rust!

Wat doe je met je elektronica als je op vakantie gaat?

Leave a Reply

Your email address will not be published.