De nieuwste trend, het muziekkussen!

Tja, je kent het wel. Gadgets waarvan je denkt ‘wat moet ik daar nou mee?’ Nou we hebben er weer één een muziekkussen. Wij hebben hem voor je gezet! Het muziekkussen wordt de trend van dit jaar genoemd en schijnt het ultieme kerstcadeau te zijn, dat vinden wij dan wel heel optimisctisch. In ons optiek is het een leuk idee maar werkt het ook in de praktijk? We hebben de proef op de som genomen en er een paar avonden op geslapen/

Er zijn meerdere merken muziekkussens verkrijgbaar. Wij hebben het kussen van Asleep gekocht en getest. Het werkt heel eenvoudig je kan je telefoon of iPod rechtstreeks aan het kussen koppelen.  Qua kussen sliep het goed, het kussen lag lekker en voelde goed aan. Niet onbelangrijk voor voorwerp dat als doel heeft zo comfortabel mogelijk te zijn. Aan dit kussen zit een aansluiting die je aan je device kan koppelen en zodoende muziek kan afspelen. De geluidskwaliteit was goed te noemen. Naar toch vragen we ons af, wat is de toegevoegde waarde. Toen ik dit aan een vriend vertelde kreeg ik te horen dat je in je slaap onbewust toch veel informatie opneemt en zodoende ideaal kan zijn voor het afspelen van een taalcursus.

Of dit in de praktijk ook zo werkt durft ik niet te zeggen, maar dat is natuurlijk altijd te proberen. En dan nog iets, je partner houd die van muziek in de slaapkamer? De prijs van het kussen valt mee en begint bij ongeveer 30 euro dus daar hoef je het niet voor te laten. Ook zijn er soms acties waardoor je het soms gratis kan krijgen. Zo is er op dit moment een actie bij een Telegraaf abonnement deze abonnementen zijn onder andere op deze sites verkrijgbaar: www.krantenproefabonnement.nl/telegraaf en www.proefabonnementtelegraaf.nl, www.kranten.org/telegraaf, je krijg het kussen dan helemaal gratis.

Wanneer je enorm getriggerd bent door dit kussen kan je het kussen hier bestellen: Bestel hem hier bij Bol.com

Muziekkussen

Leave a Reply

Your email address will not be published.